Hopp til hovedinnhold

Nasjonal ledelsesutvikling

Illustrasjonsfoto www.colourbox.no

Nasjonal ledelsesutvikling er et sett av tiltak som drives av de regionale helseforetakene i fellesskap og er en plattform for arbeid med ledelsesutvikling i helseforetakene.  

Hensikten med tiltakene er ikke å gjøre all ledelse i sykehus lik, men å sikre at alle ledere jobber mot de samme mål. Det legges vekt på verdiforankring og utvikling av et felles sett av kunnskap, holdninger og ferdigheter hos ledere i helseforetakene.

Nyheter

 • Eldre nyheter

  Arkiv over gamle nyheter og presseomtaler.   Nasjonal ledelsesutvikling, 8. april 2014 Programleder for Nasjonalt topplederprogram  Nasjonalt topplederprogram er en viktig arena for utvikling av fremtidig toppledere i spesialisthelsetjenesten. ..

Aktiviteter

Endringsoppgave

 • Kull 7

  23.04.2009

        ..

 • Kull 6

  17.11.2008

  Ida Rashida Khan Bukholm, Jørgen Jansen og Mads RekveStrykning av planlagte operasjoner ved en kirurgisk avdeling. En ledelsesutfordring. Marianne Lund Andersen, Signe Nordvik, Vigdis Kvalnes og Inger HolenTillit i et ledelsesperspektiv Per ..

 • Kull 5

  21.04.2008

  Oda Vederhus, Bjarte Grov, Kari Bussesund og Stein TronsmoenEt pilregn av interessenter - mestring i en utsatt lederrolle Else Breines, Morten Finbourud og Tore KnutsenProfesjonsmakt og ledelse av kompetansemedarbeidere Anne Marie Andersson, Sidsel ..

 • Kull 4

  15.08.2007

  Inger Meland Buene, Hansen, Lisbeth Sommervoll, Svanhild Tranvåg og Eva BjørstadHva var det jeg sa? - språk som endrer Siv Skrede, Anne Ree Jensen, Geir Bråthen og Grete TeiglandHvordan lede autonome fagfolk som vi ikke har råd til å miste? Thor ..

 • Kull 3

  15.08.2007

  Gruppe 1: Ottar bjerkeset, Edit Johnsen, Kirsten Haugland og Tove HovlandHvordan utvikle legitimitet for ledelse i helseforetakene   Gruppe 2:Grete Furu, Ingmar Clausen, Håvard Kydland og Øyvind BørresenOm kunsten å bære staur   Gruppe 3: Bengt ..

 • Kull 2

  15.08.2007

  Gruppe 1: Narve H. Furnes, Siri Vedeld Hammer og Marit LindDualisme - delheten og helheten   Gruppe 2: Ørjan sandvik og Randolf VågenSamarbeid og prioritering i helseforetakene fra et kopleksitetsteoretisk perspektiv   Gruppe 3: Arne ragård, Eva ..

 • Kull 1

  15.08.2007

  1. Bror Johnstad, Ingebjørg Kismul, Laila Nemeth, Kathi Sørvig og Tor IngebrigtsenStrukturendringer og funksjonsfordelinger i helseforetak   2. Kjell Magne Kiplesund, Per Martin Knutsen og Åse Laaveg MjellKan leger ledes?   3. Odd J. Veddeng, ..

Konktaktinformasjon Nasjonal Ledelsesutvikling:

Trond Olav Rangnes
leder
Mobil: 915 81 832
TNRA@helse-sorost.no

Heidi Lyngstad
prosjektleder
Mobil: 419 07 631
heidly@helse-sorost.no
Heidi Nergård
rådgiver
Mobil: 948 11 175
hene@helse-sorost.no